Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

domingo, 19 de abril de 2009

Entrenament diumenge 19 d'abril del 2009: Càmping Vilanova Park - Pic de l'Àliga



Fantàstica vista des del Pic de l'Àliga amb les muntanyes de Montserrat al fons...

En Manel i en Josep Antoni supercontents un cop hem fet el cim...

En Manel i jo mateix, gaudint del moment abans de començar el camí de tornada...

Instantània on queda reflectida la satisfacció per haver pujat fins el cim...

I desprès, un cop hem tornat al càmping i ens hem begut unes gerres ben fredes de cervesa... 
Unes fotos al costat de la piscina... Haviat ens podrem banyar...!!


  • TEMPS FINAL: 1:52:51
  • KM.: 18,950 
  • RITME MIG x KM.: 5:56
Aquest mati del diumenge varem decidir pujar al Pic de l'Àliga, ja que feia una mesos que no hi anàvem i a més teníem ganes de fer una mica d'entrenament de qualitat amb desnivells pronunciats, per enfortir la musculatura i també gaudir d'un recorregut en plena natura i realment agraït...

Ens hem trobat tots tres, en Manel, en Josep Antoni i jo a les 8 del matí i ens hem dirigit cap el càmping Vilanova Park, que era el punt de sortida. El temps ens ha acompanyat i amb un Sol que ens donava una mica d'escalfor, però sense agobiar-nos, hem enfilat la pujada de la Talaia i de seguida hem escalfat motors i hem posat la directa a un ritme sostingut i sense afluixar en cap moment... Per cert, que al llarg del camí d'anada ens hem creuat amb el Jordi Jané i dos companys més de atletesvng que ja tornaven cap a casa.... En 59 minuts ens hem situat al cim del Pic de l'Àliga, hem gaudit de les espectaculars vistes uns minuts i hem girat cua altra vegada cap el punt de sortida amb la mateixa dinàmica: ritme viu i sense baixar les pulsacions..

Al final, desprès dels estiraments ens hem begut unes merescudes gerres de cervesa i el corresponent entrepà i desprès hem fet un volt per les instal·lacions del càmping, gaudint de l'agradable temperatura i del Sol... Una sortida, com es habitual, força maca...

Desprès d'acomiadar-nos, jo he fet uns llargs de piscina i abdominals a Aqua Sport Clubs, per acabar el mati amb les millors sensacions....!!!

7 comentarios:

  1. Molt bé! Ja veig que no perdeu les bones costums. Bona sortida rematada amb bona cervesa.
    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Hola Carles, quina sortida mes maca, a veure si un dia la repetim, jo no hi he estat mai al Pic de l'Aliga, i te molt bona pinta.
    Que tal la proxima marato?, ja la tens decidida?, fa poc vaig llegir que la de Bilbao la fan al octubre i com a fet diferencial la fan per la nit¡¡, es surt a les 20:00.
    Salut i kms

    ResponderEliminar
  3. Bon entrenament Carles, avui l´he fet jo..jejeje

    Arreveure.

    ResponderEliminar
  4. JORDI:
    Quan varem anar a refrescar-nos amb les gerres de cervesa, ens varem enrecordar de tu i de l'Oscar... Per cert, que vàreu fer el diumenge, on vareu anar a córrer...??

    IGNASI:
    Doncs, espero que coincidim algun dia d'aquests i poguem córrer plegats....!!!
    D'altra banda sàpigues que la Marató de Bilbao es celebra el proper 31 de maig... Aixó que dius de l'octubre i que es fa per la nit... no tinc ni idea de quina cursa es tracta... De totes maneres encara no es segur que la faci, abans hi han altres temes que tinc que resoldre, ja veurem...

    JOAN JOSEP:
    Acabo de veure el teu mail i veig que has fet el Pic de l'Àliga...!! Suposo que el recorregut t'agradat força, encara que si has anat tot sol es fa més dur... Per cert, no t'has equivocat de camí en cap cruïlla..?? Has arribat fins on està el mirador de Daltmar...??

    ResponderEliminar
  5. Ei! Carles, jo treballava de nit i concretament diumenge entrava a treballar de nou a les 18:00 h. Així donç el dia per intentar dormir, tasca massa difícil en festiu. Planificat tenia 20/25 km. A les 13:00 h, havent dormit poc i malament vaig decidir fer un café i sortir a fer la tasca encomenada. Al final 20'200 km. Els 10 primers a 4:09, bé, però tornar, uf!!, va costar molt, a 5:06. A la dutxa i al curro de nou.
    Aquesta setmana al Margalló, fins el dia de Sant Jordi hi ha temps per fer la inscripció. És molt suau, animeu-vos.
    Salut i potes!

    ResponderEliminar
  6. Ep Eaglerun! Molt guai l'entreno. Per cert tinc curiositat per saber com fas totes aquestes gràfiques tan xules? Que és una funció del gps de muntanya que tens?

    ResponderEliminar
  7. Hola Josep...!!
    Les gràfiques que publico al blog les faig amb el software qye utilitzo amb el meu GPS FR405 i realment son molt complertes i útils i celebro que t'agradin....

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS