Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

jueves, 28 de mayo de 2009

Últims entrenaments abans del BILBOKO MARATOI

Aquest dijous hem fet el darrer entrenament abans del Bilboko Maratoi acompanyats de'n Joan Josep Corella i hem volgut deixar constància d'aquest fet amb imatges tot esperant que la seva presència ens doni bones vibracions pel proper diumenge 31 de maig a Bilbao... 

En Joan Josep i en Manel amb la satisfacció de la feina ben feta.... 

En Joan Josep i jo mateix ja pensant només en Bilbao... 

Diumenge 31 de maig del 2009. Anem al BILBOKO MARATOI...!!! 


Hemerodromos Manel
  • Edat: 52 anys 
  • Alçada: 1,81 m. 
  • Pes: 70 kg. 
  • En actiu des de l’any: 1.999 
  • Km. totals: 35.200 
  • Maratons: 12 
  • Qualitats: regularitat, perseverança, constància... 
  • Protecció: Chronos, Dèu del Temps i les Edats,Hermes, Missatger dels Dèus de l’Olimpo 


Hemerodromos Carles
  • Edat: 51 anys 
  • Alçada: 1,80 m. 
  • Pes: 70 kg. 
  • En actiu des de l’any: 2.000 
  • Km. totals: 27.720 
  • Maratons: 12 
  • Qualitats: resistència, mentalització, superació... 
  • Protecció: Chronos, Déu del Temps i les Edats, Hermes, Missatger dels Déus de l'Olimpo

Hermes, missatger dels Déus de l'Olimpo 

Chronos, Déu del Temps i les Edats 

Amb en Josep Antoni, el nostre "assessor espiritual" 



DIUMENGE, 24 DE MAIG DEL 2009 
  • TEMPS FINAL: 1:28:20 
  • KM.: 15,190 
  • RITME MIG x KM.: 5:49 
  • CALORIES: 1.123 

Aquest matí del diumenge hem fet la darrera sortida llarga abans del Marató de Bilbao del proper diumenge 31 de maig... Com estava previst hem anat a un ritme suau i relaxat tota l'estona, comentant de manera distesa diferents aspectes relacionats amb els entrenaments que hem fet aquestes darreres setmanes... Així que tot ja està fet "alea jacta est" que dirien els romans... Només queden un parell de sortides molt suaus la setmana vinent i cap a el BILBOKO MARATOI...!!! 

Serà el darrer Marató de la temporada, el quart que fem aquests darrers 12 mesos i que ens ho prenem com un fi de festa ó un premi a aquesta temporada atlètica que tan bé ens ha anat i que hem gaudit d'allò més...!! Així que el diumenge a Bilbao a córrer sense pressió i a tornar a experimentar i viure en primera persona les sensacions del Marató... Si fem un bon temps.. Magnífic..!!! I si no és tan bó, doncs també li treurem profit...!!! El Marató és una experiència que cada cop ens aporta més resistència, més força, més esperit de sacrifici, més voluntat de superació, més vitalitat, més coneixement, més comprensió, més constància, més estrategia, més determinació, més perseverància, més capacitat de lluita, més control... que, en definitiva, ens permet viure de manera més saludable i amb més convicció tot allò que ens interessa, que ens motiva i que ens dona empenta per viure, per superar moments complicats i difícils que ens trobem al llarg del camí...!!

5 comentarios:

  1. Iepss!!! Ja sòc un altre cop aquí. La "Volta " ja s'ha acabat. Salut i potes per vosaltres, amics, i per a mi, i és clar, a Perpignan.
    Demà faré una visita al mestrea vore que em recomana per aquests dies, jejeje.

    ResponderEliminar
  2. Hola Jordi...!!!
    celebro que ja tornis a la normalitat..... has pogut entrenat aquests dies..?? Quines sensacions tens...?? Ja em diràs que t'ha dit el "mister"

    Nosaltres ja hem fet tot el que teníem de fer... i la veritat és que estem en una incògnita.. No sabem si ens anirà molt bé o fatal...No crec que hi hagi
    un terme mig... Però la il•lusió és el que compta....!!!

    ResponderEliminar
  3. Hola Carles!! Ja veig que teniu la feina feta, bé, ja fa temps que la teniu feta, jeje.
    Jo aquests dies he sortit més del que esperava, uns 35/40 km's, la mitat amb ascens, o sigui que de no anar a fer res a això donç molt satisfet. Avui uns farlecks (15' suaus+45' Farlets+15' a mig gas. Ufff! I demà 15' suaus+ 4x7' forts(uns 2 km's)+ 15' de recuperació. Ai aquest home... quina canya que em fot.
    Saps? A part de tot això crec que aquesta marató és a més a més de tot. La temporada no ens la exigia i això fa que anem relaxats, a fer-la i prou, sense angúnies. Això pot fer que fem millor paper que en altres que potser hem treballat amb més intensitat. Jo em trobo bé. Al treballar amb menys intensitat he perdut les molèsties que tenia. Em trobo descansat. Ara a esperar a diumenge.
    Ja ens explicarem i la setmana vinent si voleu podriem fer alguna sortida per compartir impressions.
    Que vagi molt i molt bé per Bilbao.
    Salut!

    ResponderEliminar
  4. Ep, Jordi...!! Veig que aquesta darrera setmana tens uns entrenaments "canyeros" Ufff...!!
    Bé, suposo que és el que et convé i t'anirà millor.. Jo per la meva part, doncs tot al contrari, aquesta setmana només hem fet dos sortides de 60 minuts. a ritme molt suau. el dimarts i aquesta tarda del dijous.. I ja està "alea jacta est".

    Celebro que tinguis bones sensacions pel diumenge a Perpignan... Tot i que estarem una mica lluny, en el moment de la sortida a Bilbao t’enviaré ànims mentalment. Segur, estic convençut, que faràs un bon Marató. Jo, com tu dius, aniré a córrer sense pressió i per sensacions i a veure que passa...!! Un cop tornem de les respectives expedicions ens veiem i comentem els dos Maratons (Bilboko i Perpignan)...

    Salut i endavant...!!!

    ResponderEliminar
  5. Hola Carles, que tal ha anat? estic segur que molt be, espero amb moltes ganes la vostra cronica.

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS