Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

domingo, 21 de diciembre de 2008

Entrenament Parc del Foix



Avui hem fet la sortida cap al Parc del Foix des de Cunit amb un grup considerable de corredors, la majoria membres del col·lectiu atletesvng… I la veritat es que ha estat una sortida molt exigent i amb uns desnivells pronunciats, una mica trencacames, que ens han fet “patir” en els trams més durs… Això si, l’entorn, el paisatge que ens envoltava realment es espectacular i suposa un contacte directe i molt suggerent amb la natura… Pel que fa a la temperatura ambiental, sobretot els primers km. hem passat fred (7ºC) i cap al final a pujat una mica el termòmetre (9ºC)… En total hem fet 17,950 Km. en 1:52 minuts aprox., amb un desnivell acumulat de 600 metres i 6,86 Km. de pujada, 3,47 Km. en pla i 7,61 Km. de baixada…

En fi, un entrenament, com deia, de qualitat i exigent... El que demostra que tots els companys que ens hem trobat estem amb unes reserves d'energia molt importants... És un grup amb molta força i amb molta canya..!!!

7 comentarios:

  1. Bon entrenament! Avui he sortit amb el Joan Josep i un amic meu, el Sergio. Em fet una sortida molt maca de 26 kms. en un temps de 2h19'. Bastant dur i exigent. Vilanova-Sitges-Ribes-Vilanova.
    Si vols podem quedar aquest dimarts o dijous. Ja parlarem.

    ResponderEliminar
  2. Hola Albert...!
    Aquest circuit que heu fet , potser amb alguna petita variació, també el fem nosaltres com a tirada llarga, pero fem aprox. 23 km.
    Esteu seguint algun pla d'entrenament per la Marató...??
    Ja em diràs.... Demà et dic el que tenim pensat fer aquesta setmana. A veure si et va bé...

    ResponderEliminar
  3. Ja veig que aneu filant el tema. Realment jo també hauré de fer la tirada aviat sense excusa. A veure si la podem fer junts i de pas conec algun recorregut diferent. Tots dos circuits semblen molt interessants.
    Jo aquesta setmana només puc sortir cap el vespre i amb limitacions perqué la dona a més de treballar, estudia.
    En fi, estaré al tanto de com, quan i on quedeu i a vore.
    Salut i kms!

    ResponderEliminar
  4. Albert,
    el dijous 25 al matí (a les 9:00 h.) farem el següent entrenament: 25 minuts d'escalfament. 8 series de 3 minuts en pla (recup. 1 min. ) i 15 min. de rodatge suau. Si creus que vols fer-ho ja em diràs i si algú altre s'anima....

    ResponderEliminar
  5. Ostres Carles, quin recorregut més trencacames que us heu marcat. Esteu molt forts.

    Com diu l´Albert, nosaltres vàrem obtar per començar l´acumulació de km. de cara a Barcelona, ja que queden poc més de 2 messos.

    A l´entrenament del dijous, no dic que no, pero es que quedeu molt tard.!!!

    Jo sóc de sortir entre 7 i 8, i cuan el día s´allarga, si és a les 6 millor. Ja veus, per a gustos els colors.

    Us ho confirmo.

    Arreveure.

    ResponderEliminar
  6. Bé... Doncs, en principi, demà hem pensat fer l'entrenament al Passeig Marítim de Cubelles-Cunit, ja que ho hem de fer en pla... però si algú te alguna altra proposta ho comentem...
    La idea es quedar a les 8:45, per exemple, davant del Fira Park (Està al darrere del Mercadona) i des d'allà agafem el cotxe i anem fins a Cubelles.. l'entrenament en total són uns 75 minuts..

    Joan Josep: a banda de tu mateix, conec algú altre company que també es capaç de començar a entrenar a les 7 del matí, o abans.. ( el que suposa llevar-se a les 6 h.) jo alguna vegada ho havia provat, però realment t'haig de dir que a aquesta hora estic totalment endormiscat i el cos no em respon... En fi, que si m'anés millor ja ho faria, però noi... cadascú es com és...!!

    ResponderEliminar
  7. Aquesta nit a casa és llarga. Segur que abans de la 1 no estic al llit, però tot i així si sòc capaç de llevar-me a les 8, potser sortiré pel passeig mqarítim i si hi ha sort i ens creuem donç millor que millor.
    Bon Nadal.

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS