Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

jueves, 5 de febrero de 2009

Entrenament dijous 5 de febrer del 2009: 3 sèries de 4.000....!!!


Seguint endavant amb el pla de la Marató de Barcelona 2009 i lluitant contra els imponderables, l'entorn, els horaris, les dificultats, les obligacions, els imprevistos, les molèsties musculars i aspectes varis.... Avui dijous toca fer les 3 sèries de 4.000, de menys a més, a partir de les 19:00 h.

Finalment ens hem trobat al Poliesportiu de Cubelles en Manel, en Joan Josep i jo... Hem fet l'escalfament preceptiu (30 minuts) i desprès ens hem posat mans a la feina.. La primera sèrie ha estat molt prudent i ajustada al ritme previst (19,40 min.), però la segona ja ha sortit més ràpida i hem baixat a 17:43 (4:24 x Km.), potser una mica accelerada... Ja que estàvem posats no podíem quedar malament i li he dit a en Joan Josep que a la última sèrie anés ell davant del grup... Doncs dit i fet...!! Ens hi hem posat i la tercera i última a sortit en 17:33 (4:23 x Km.) i a més ens hem recuperat força bé... Desprès 10 minuts trotant i a la dutxa...!! Avui hem tornat a fer un entrenament de qualitat del que estem força satisfets i a més en Joan Josep crec que també a gaudit de les sèries i ha treballat de valent a bon ritme.... Esperem que un altre dia torni a compartir l'entrenament...!!

La setmana vinent sèries de 1.000...!!

4 comentarios:

  1. Molt bones, com heu quedat? Vas sol? Quin ritme portareu?

    Es que l´entrenament que expliques que fareu, es molt similar al que haug de fer jo més o menys a la mateixa hora.

    Arreveure.

    ResponderEliminar
  2. Joan Josep...

    El que hem de fer és això:
    25 Min. (Escalfament) + 3 x 4000 + 15 Min. (Final recuperació)
    1ª sèrie: 19’50’’
    2ª sèrie: 19’10’’
    3ª Sèrie: 18’20’’
    Recuperant 1:30 Min.entre sèrie i sèrie.
    El lloc encara no ho hem decidit.. Com que han de ser planes estem valorant la possibilitat de fer-ho al Passeig Marítim de Cubelles - Cunit...

    ResponderEliminar
  3. M'agradaria venir però a les 18:30 tinc una misa a Vilafranca per un company que fa 1 any que s'han va anar i després a treballar.
    Salut i potes!

    ResponderEliminar
  4. D´acord, ja detallarás com i quant o feu. Si és a les 19:00 en punt, no puc, pero si és 5 minutets després, i dona temps a qie que arribi la dona a casa, m´apunto.

    Arreveure.

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS