Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

domingo, 15 de febrero de 2009

XIV Mitja Marató Gavà-Castelldefels




DIUMENGE, 15 DE FEBRER DEL 2009
  • TEMPS XIP (REAL): 1:35:07
  • MITJA x KM.: 4:31
  • LLOC GENERAL: 650
  • ARRIBATS META: 1.803
  • CATEGORIA: M3
  • LLOC M3: 442
  • ARRIBATS META M3: 1.155

Com es habitual cada vegada que preparem una marató, avui tocava el test final… fer una mitja marató a ritme seriós de competició per tal de valorar el rendiment dels entrenaments fets fins ara i l’estat de forma actual, tot i que això no es ni una garantia d’èxit ni de fracàs, ja que a la Marató hi han moltes circumstàncies físiques, psicològiques, ambientals, etc., que poden fer variar de manera dràstica qualsevol pronòstic…

Un cop dit això, avui hem coincidit el Manel i jo amb diferents coneguts alguns comuns i altres no, en Joan Guerra, que ens ha acompanyat durant la primera meitat de la mitja i altres companys de la Penya Ribes, en Xavi Casanovas, company d'Onda Cero Catalunya i el grup de corredors que duia, en Stanislav Kmec, la Raquel Garcia i alguns altres dels que ara no recordo el nom…

La idea inicial era intentar repetir el temps que vam fer a la Mitja Marató de Sitges (Al voltant de 1:38 h.), encara que en Manel, d’entrada era més optimista i deia que podríem baixar una mica més, jo no les tenia totes, ja que tenia la inseguretat de com respondria el genoll dret, que encara està una mica inflamat….


Hem començat la mitja després d’un escalfament de 20 minuts molt suau i ens han donat el tret de sortida a les 9.30 h., a partir d’aquí el cert es que hem sortit amb total determinació i pensant en fer els primer 2 Km. com a tanteig per trobar el ritme adequat que ens fos còmode… Aquí és on hem coincidit amb en Xavi Casanovas amb el que hem anat plegats gairebé fins el Km 15. Bé, la veritat es que un cop han passat els primers Km., a cada moment ens sentíem més còmodes amb el ritme que duiem (4:30 x Km. de mitja) i així ens hem anat menjant el Km’s, fins i tot en alguns moments anàvem massa ràpids i en Manel m’ hagut d’avisar varies vegades ja que, per inèrcia, el ritme que portava era massa exigent (sort que finalment li he fet cas...). D’aquesta manera ens hem situat a la part final de la mitja (Km. 17) i en aquest moment hem vist que portàvem un temps realment positiu, en Manel ja m’ho havia pronosticat, però jo no estava gens convençut. Així que hem pujat el ritme una mica i els parcials d’aquest darrers 5 Km’s., han estat, per nosaltres, realment bons (Km. 17 4:26 - Km. 18 4:28 - Km. 19 4:25 – Km. 20 4:27 – Km. 21 4:30), encara que, per la meva part, anava patint per l’esforç físic i mental que suposava mantenir aquesta cadència... però ho hem aconseguit…!!! El temps final ha estat el que en Manel havia pronosticat 1:35 i fins i tot ha comentat que si els primers Km’s hagués controlat una mica el ritme potser haguéssim baixat encara un minut més….


De qualsevol manera estem força contents i realment sorpresos del resultat final de la Mitja Marató de Gavà, que ha esdevingut un test absolutament positiu abans de la Marató... ara toca acabar aquestes dues setmanes mantenint el bon estat de forma i seguir sent prudents fins el dia 1 de març…. La Marató son paraules majors…!!!

2 comentarios:

  1. Ostres! Moltes felicitats als dos.
    Quina marcassa! Veig que formeu un tàndem perfecte i això s'ha notat avui i es notarà a BCN. Esteu en un gran moment de forma. La preparació tant seriosa que heu fet s'ha de fer notar.
    Salut i potes!

    ResponderEliminar
  2. Quina bona cursa. No m´extranya que em fesiu patir tant en les series de 4000 de fa dues setmanes. Les sensacions per a Barcelona, imagino de molt bones, no?

    I aixó que el dimarts vaig trovar-me amb en Manel(fins i tot vàrem corre una bona estona junts) i hem va dir que estaves tocat....

    Arreveure.

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS