Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

domingo, 8 de febrero de 2009

Entrenament diumenge 8 de febrer del 2009: Roquetes - Sitges - Vallpineda - Sant Pere - Casino - Torre del Veguer - Lauren Cinemas - Roquetes • Total: 28,720 Km.
 • Temps: 2:34 h.
 • Mitja: 5.23 x Km.

Aquest diumenge hem fet la última sortida super llarga abans de la Marató de Barcelona... El circuit que hem fet té una distancia aproximada d'uns 27/28 Km. La idea es fer la sortida a ritme progressiu (començant a 5:30 i acabant a 4:40).

Bé, doncs hem sortit puntualmet a les 8 del matí 4 corredors (La resta hi eren a la Mitja de Barcelona, al Cross de Sant Pau o no els hi tocava fer una tirada tan llarga ja que no preparen la Marató de Barcelona), en Manel, en Josep Antoni, en Stanislav i jo... La temperatura a aquesta hora del matí era una mica fresqueta (8 graus) i hem començat el nostre recorregut intentant treure'ns de sobre el fred i tambè la mica de vent que bufava... Als primers 2 Km. ens ha acompanyat també en Joan Josep Corella, que avui feia una sortida de menys km's. , ja que ahir en va fer 32 ...!!! (Aquest noi va directament cap a l'exit a la Marató)

Aquest matí hem decidit fer la tirada a un ritme més sostingut ja que teniem el condicionant de la petita molèstia de la inserció del tendó del meu genoll dret i hem decidit no forçar massa la màquina... (Les cames hem demanaven anar més ràpid peró el seny em deia que havia de controlar el rtime...) D'altra banda el nostre company Stanislav, que està preparant la Marató des Sables, també ha vingut disposat a fer el recorregut amb la seva motxilla carregada amb 4 kg. de pes extra (Per tant un entrenament encara més exigent per a ell).,. Així hem anat empassant el km's sense pressa però sense pausa a un ritme relativament tranquil, comparat amb el del diumenge passat, pero constant..

Comentar una petita incidència del nostre company Josep Antoni, que ha tingut, cap al Km,23, un petit problema estomacal, del que s'ha recuperat posteriorment, que ens ha fet reduir el ritme aquest darres Km's. per tal de fer-li costat i ajudar-lo a acabar l'entrenament...

Finalment, hem de dir que avui també hem quedat satisfets de l'entrenament, encara que no hem marcat els ritmes pre-establerts, ja que al final tots hem experimentat bones sensacions i la molèstia del meu genolll, sembla que, desprès de uns primers km's tocants els nassos, al final gairebé ha estat imperceptible, encara que al llarg dels primers km's, realment he patit unes sensacions molt negatives....

Confio en que ens uns dies i amb el tractament de xoc que estic fent (amb el consells d'en Toni Gordo, pugui tornar al 100 x 100 tant de volum com de qualitat en els entrenaments...

Diumenge vinent 15 de febrer últim test abans de la Marató a la Mitja de Gavà-Castelldefels

3 comentarios:

 1. muy buen entrenamiento. Dudo que me apunte, ya que mis entrenos ultimamente son casi de fin de semana y más cortos que esos. Mas me vale no quedar aburrido en una de estas tiradas. Que lo sudéis muy bien. Un abrazo ¡companys!

  ResponderEliminar
 2. Carles, demà no vindrè. Finalemtn he sortit avui a der 32 km a ritme mantingut.

  Potser paso a prop de la xurrería al voltant de les vuit i us saludo, ja que tinc una sortida de 15 km.

  Si no es així, que us ho paseu be.

  Arreveure.

  ResponderEliminar
 3. Joan Josep, has fet 32 Km. tu sol...??? Ufff....!! Quant de temps has estat...??? Gairebé has fet la Marató....!!!

  ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS