Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

domingo, 3 de mayo de 2009

Entrenament diumenge 3 de maig del 2009: Plajta del Far (Vilanova) - Sitges - Sant Pere de Ribes - Torre del Veguer - Platja del Far (Vilanova)





  • FREQÜÈNCIA CARDÍACA MITJA: 125 PPM
  • FREQÜÈNCIA CARDÍACA MÀXIMA: 168 PPM (Km. 1,02)

DIUMENGE, 3 DE MAIG DEL 2009

  • TEMPS: 2:02:04
  • RITME MIG x KM.: 5:32
  • CALORIES: 1.652 
Avui ens hem trobat en Manel, en Josep Antoni Córdoba i jo per fer l’habitual sortida del diumenge i ho hem fet amb un Sol absolutament estiuenc i una temperatura que anava pujant per moments... Aquest mati el circuit estava dissenyat pel Josep Antoni i per tant en Manel i jo no hem posat cap mena d'objecció a les indicacions que ens anava fent el nostre company... (ara gireu a la dreta, ara a l'esquerra, ara cap amunt...)

En total hem fet 22 Km. amb uns ritmes dividits per intervals, a estones hem anat relaxats i xerrant entre tots tres i en altres moments (la pujada de Vallpineda, la pujada de la carretera vella de Sant Pere de Ribes i els dos últims km. abans de l'arribada al punt de partida) hem fet una canvis de ritme per tal de trencar una mica la rutina...

En definitiva, un mati solejat i una sortida que ens a anat molt bé, ja que en cap moment hem forçat excessivament els ritmes. Es tractava simplement d'una acumulació de km. sense més pretensions... (Potser tenim a l'horitzó proper una altra Marató....)

2 comentarios:

  1. En Josep Antoni te molts km. a les cames per poder fer de guia a cualsevol de nosaltres. El millor es que ho heu gaudit.

    Arreveure.

    ResponderEliminar
  2. Joan Josep... Per cert que no has explicat res del Cros que vas fer a Mataró.....!!!

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS