Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

viernes, 23 de enero de 2009

Entrenament diumenge 25 de gener del 2009: Vilanova - Cubelles - Costa Cunit - Segur de Calafell - Cubelles - Vilanova



  • Total: 25 Km.
  • Mitja x Km. 5:00
Aquest mati ens hem trobat, si no he comptat malament, 23 corredors per fer la sortida del diumenge… La gran majoria coneguts de fa temps (Toni Gordo, Xalo, Ramón Martínez, Victor Peña, Jordi López, Candi Canales, Ricard Muntané, Josep Jané, Joan Albà, etc.) i alguns altres que, disculpeu, encara no sé qui son, però de totes maneres hi ha hagut un ambient de molta complicitat i que transpirava ganes de començar a devorar kilòmetres… Nosaltres, es a dir, els que preparem plegats la Marató de Barcelona, en Manel Tintoré, en Josep Antoni Córdoba, en Rafa Carvajal, (encara s’ho està pensant) i jo, teníem un entrenament programat, com cada diumenge. Per tant, en Manel i jo, hem fet els primers 45 min. aproximadament a un ritme controlat i ens hem quedat al mig del grup de corredors de atletesvng, sense forçar massa el ritme… En Josep Antoni i en Rafa , anaven més per sensacions i al seu propi ritme… En Manel i jo hem fet la pujada a Costa Cunit incrementant lleument el ritme i després de la pujada tot el grup hem fet la primera parada tècnica a la font de Costa Cunit…


Un cop ens hem reagrupat i fins arribar a la carretera general de Cunit, en Manel i jo ens hem alternat al capdavant del grup de corredors, la veritat es que anàvem a bon ritme (4:39 x Km, segons el FR405) però sense patir en excés… Un cop hem arribat al Passeig Marítim de Cunit, hem fet un altre parada tècnica per decidir si seguíem cap a Segur de Calafell o continuàvem cap a Vilanova i ens hem tornat a reagrupar… A partir d’aquest punt, mes o menys, hem mantingut un ritme molt viu (4:42 x Km) fins la següent parada tècnica a la font de Cubelles que, per cert, no tenia aigua…!!!



A partir d’aquí, doncs aguantar el tipus fins el final del recorregut al pàrquing de l’Hospital de Sant Antoni Abad (A una mitja de 4:50 x Km)… La veritat es que tan en Manel com jo hem tingut molt bones sensacions i crec que encara podíem haver anat una mica més ràpids sense grans patiments.. Però vaja, la prudència sempre es una bona consellera i com diu en Manel si aconseguim mantenir aquest nivell fins el dia 1 de març, creiem que, com a mínim, farem un paper més que digne, encara que en una Marató mai se sap per on pot sortir el tret…!!!



Finalment, hem de dir que avui ha estat un plaer compartir aquesta matinal amb el companys de atletesvng i que tots ells tenen una empenta física i mental veritablement important...!!!

2 comentarios:

  1. Molt bon entreno. 23 corredors!! Jolín, quina gentada!!
    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Hola Jordi...!! Doncs si, varem ser una gentada i ens ho vam passar de conya... Nomes faltaves tu per arrodonir la sortida...
    Encara que, pel que has dit, has fet una setmana amb uns entrenaments molt potents.. Que tremoli Sevilla...!!!

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS