Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

domingo, 4 de enero de 2009

Entrenament diumenge 4 de gener del 2009: Vilanova - Costa Cunit - Cubelles - Vilanova


Avui hem fet una sortida de 1:47 min. i 20,180 Km., seguint el pla de la Marató de Bcn 2009. Hem sortit des de la Plaça dels Ocells (A l'entrada de la carretera vella de Cubelles desde Vilanova) a les 8:45 h. del matí (Els diumenges i festius, habitualment, sortim a aquesta hora, per alló d'esgarrapar uns minuts més de descans). Avui t ambé hi havia l'altre opció més matinera a atletesvng.org .

El recorregut que hem fet només té una pujada destacable a Costa Cunit (Uns 10 minuts) la resta no te cap dificultat, a banda de la baixada (suau) de Costa Cunit tot es pla. Es tracta de dividir el recorregut en tres fases: la primera (uns 60 min.) a ritme molt suau (6:00 a 5:25), la segona (uns 25 min.) incrementant una mica el ritme (5:25 a 4:50) i al final (uns 15 min.) acabar una mica més ràpid (4:50 a 4:40).

La veritat es que l'entrenament ha anat força bé i fins i tot hem fet els diferents trams del recorregut per sota dels ritmes x Km. previstos (Això si, tota l'estona controlant els ritmes amb el FR405). El pla d'entrenament que estem seguint esperem que doni els seus fruits el proper 1 de març, ja que la Marató sempre s'ha de preparar seguint una metodologia i amb seriositat....!!!

Ara només queda una setmana abans de la Mitja Marató de Sitges, que la farem com si fos la tirada llarga del diumenge prevista en el pla d'entrenament....

3 comentarios:

  1. Ei! Eaglerun, al final pensaras que el que no vull es venir amb vosaltres, res més lluny de la realitat, i es clar. Avui he plegat a les 6, començo a treballar a les 6 de la tarda un altre cop i ja no ho deixo fins, amb sort, les 6 del matí, i demà igual. Jo fins dilluns a la tarda no faré res.
    La setmana que ve començaré a viure normal un altre cop.
    Salut i ens veiem.

    ResponderEliminar
  2. Hola Jordi...!! No et preocupis, primer son les obligacions... Encara que quant vinguis a córrer hauràs de recuperar tots els Km. que no hagis fet...!!! (i son un grapat...)

    Que vagi força bé i fins aviat...!!

    ResponderEliminar
  3. Si, són molts i tot i que he anat sortint el volum de km's no és l'idoni. Demà a la tarda sortiré a fer una bona tiradeta per anar agafant ritme de cara a Sitges.
    Salut i km's Carles.

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS