Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

jueves, 1 de enero de 2009

Entrenament 1 de gener del 2009: Caprabo Sitges - Pedrera VallcarcaFinalment hem complert amb aquesta mena de tradició que tenim establerta de fa 4 anys, que és començar l'any nou fent una tirada llarga pel Parc del Garraf l'1 de gener... Amb fred i humitat, però ens hem trobat en Manel Tintoré, en Josep Antóni Córdoba i jo mateix a les 8:45 del mati i hem sortit cap a Sitges.... La idea inicial era arribar fins al Monestir de la Plana Novella, però sobre la marxa hem decidit fer el recorregut un mica més llarg i, en una de les cruïlles, hem girat cap a la dreta i hem arribat fins la pedrera de Vallcarca... En total, anada i tornada, 2:20 h. i 22,890 Km., això sí, a ritme tranquil i gaudint del paisatge...!!

Un cop hem acabat, doncs cap a casa i a la dutxa, ben calenteta, cosa que s’agraeix, se’ns dubte...!! Ara a descansar i seguir la preparació, seriosament, per la Marató de Barcelona 2009...

1 comentario:

  1. Ei! Eaglerun, un cop més la combinació família i treball no ha deixat marge de maniobra. Quina tirada més guapa, espero poder.la fer aviat.
    Salut i km's.

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS