Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

jueves, 22 de enero de 2009

Entrenament dijous 22 de gener del 2009: Séries de 1.000 (...uf!!)

Avui, seguint el pla de la Marató, tocaven sèries de 1.000 (....uf!!). En Manel i jo hem triat un dels carrers del Fondo Somella per fer-les doncs a aquesta hora de la tarda (19.00 h.) pràcticament no hi ha trànsit...

Hem fet sèries amb un petit desnivell: les d'anada amb uns 400 metres de pujada que es convertien en baixada a la tornada. La veritat es que ens han anat força bé, encara que al principi sen's feia una mica feixug pensar el que ens tocava fer (aixó es diu una mica de mandra...!!)

Les séries amb pujada ens han sortit a 4:30 x Km. i les de baixada a 3:55 x Km., amb la qual cosa tan en Manel com jo mateix ens hem quedat força satisfets de l'entrenament. Encara que ell es més optimista que jo respecte del nostre estat de forma.... Ara toca seguir treballant el kilometratge i els ritmes...!!!

1 comentario:

  1. Ei! Hola Carles. Ja s'ha acabat la setmana laboral, per fi!
    Ja veig que esteu preparant la marató a conciència. Les sèries estan molt ben realitzades, són de molta qualitat.
    Jo he anat fent. La veritat és que estic bastant satisfet. De diumenge a divendres he fet 77 kms. Entre ells hi ha una sesió de 10 sèries de 800 m entre 2:48 i 3:02, 3 dies de muntanya (quan fa vent em refugio a la muntanya)i la resta asfalt pla.
    Demà intentaré fer una tirada llarga a veure que tal.

    Salut i cames!

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS