Galería de Audio - Front

Galería de Audio - Front

Blogger Translate / Traductor del Blog

domingo, 5 de abril de 2009

Entrenament diumenge 5 d'abril del 2009: Caprabo Sitges - La Fassina - El Margalló (Olivella) - Caprabo Sitges




  • TEMPS FINAL: 1:49:39
  • KM.: 20,150
  • RITME x KM.: 5:27
  • FREQÜÈNCIA CARDÍACA MITJA:133 PPM
  • FREQÜÈNCIA CARDÍACA MÀXIMA:161 PPM - KM. 19,091 a 3:53 x KM


Finalment avui hem decidit anar a fer l’entrenament cap a la Plana Novella, en Manel Tintoré, en Josep Antoni Córdoba i jo… Després d’una setmana plujosa i gris, aquest mati al menys no plovia i la temperatura era més agradable. A les 8:15 h. hem sortit cap al Caprabo de Sitges i un cop hem arribat de seguida hem enfilat la magnífica pujada de gairebé 2 Km. que inicia el recorregut i que et fa despertar-te de sobte, en cas que vinguis una mica adormit…. En aquesta primera part de l’entrenament en Manel, que se’l veia amb ganes, s’ha posat al capdavant del grup i ha anat marcant un ritme intens que ens ha fet posar-nos les piles… Amb aquesta dinàmica hem arribat a la cruïlla del camí de la Plana Novella que gira cap a Olivella i llavors he suggerit que giréssim a l’esquerra i féssim un recorregut diferent del habitual i com que ningú s’ha queixat, doncs tots tres hem enfilat el camí cap a Olivella i realment ens ha agradat molt el tram de gairebé 7 km. envoltats d’arbres i verd per tot arreu, això sí amb un parell de pujades assassines, uns quant tobogans i en Josep Antoni queixant-se de la duresa del circuit….!!

D’aquesta manera hem arribat al Margalló on hem fet una petita aturada de no més de 2 minuts i hem tornat per mateix lloc on havíem vingut… Ha estat a la tornada, aprox. al km. 14,500, on jo he augmentat lleugerament el ritme, ja que tenia intenció de fer la tornada una mica més ràpida que l’anada, i com que el Manel i en Josep Antoni s'han quedat enrera, doncs he anat al meu ritme fins el punt de sortida, mantenint-lo a les pujades i accelerant una mica als trams planers i de baixada… Gairebé a l’últim km. abans del final en Josep Antoni, que per cert es un crack deixant-se anar a les baixades, s’ha posat a la meva alçada i fins i tot m’ha tret uns metres d’avantatge…. Això ha produït una reacció espontània i he tingut que apretar de debò fins que l’he tornat a superar en una mena de canvi de ritme d’uns 300 metres…. Al final hem acabat amb les pulsacions a tope per l’últim esforç i en pocs minuts a arribat en Manel… Hem fet els estiraments de rigor i hem xerrat una estona de diverses qüestions… I així, súper contents i satisfets, hem decidit cloure l’entrenament d’avui… Això sí, en Manel s’ha queixat de que vol fer alguna sortida més llarga, al voltant de 2:30 h., tema que tenim en estudi per la propera setmana……

4 comentarios:

  1. Lo de les dos hores y mitja ha sigut un rampell. Sincerament crec que amb rodatjes de dues hores es suficient. No cal estudiar res per la meva part. ¿O.K?

    ResponderEliminar
  2. Sempre fent sortides molt maques.
    Tenim grans rutes a la vora de casa.
    Aquesta setmana no recordava que tinc els nanos a casa de vacances així es que hauré de sortir cap el vespre.
    Diumenge he proposat als atletesvng fer el traçat de la cursa del margalló.
    Salut i potes!

    ResponderEliminar
  3. Molt bona sortida Carles, i molt dura també, o el seu perfil així o fa preveure.

    A veure si el dijous et faig un truc per quedar.

    Arreveure.

    ResponderEliminar
  4. Finalment ens hem posat d'acord. A les 7:30 a l'hospital o a les 8 a la plaça d'Olivella (al nucli antic)
    Conto amb que vindreu, oi?

    ResponderEliminar

Te invito a que aportes tu opinión... Sólo te sugiero que no lo hagas como Anónimo... Gràcias...!!

BDL - POPULAR POSTS